Velkommen til Kardiologisk Vårmøte 2019

På vegne av Norsk Cardiologisk Selskap og Vestnorsk Cardiologisk Forening er det en stor glede og ære å ønske kolleger og industri velkommen til Kardiologisk Vårmøte i Bergen 23. – 25. mai. Vi kan i år friste med et variert og aktuelt program med nasjonale og internasjonale foredragsholdere, en forsknings- og kasuistikksesjon og flere symposier.

Alle som presenterer abstract eller kasuistikk får dekket møteavgift, reise og opphold. Beste abstract premieres med 10.000NOK, og beste kasuistikk med 5.000NOK.
Industrirepresentantene har som vanlig en stor utstilling som vi oppfordrer alle deltagere til å oppsøke i pausene. Norsk Cardiologisk Selskaps årsmøte vil bli avholdt fredag ettermiddag.

Vi har også denne gangen møtet nær fjorden, ved berømte Bryggen og hotell Radisson Blu Royal. Vi satser på strålende vær og håper mange vil ta turen opp til flotte Fløien Folkerestaurant der vi har konferansemiddagen på fredag.

Vårt kongressbyrå, Kongress og Kultur, er tilstede under møtet for praktisk hjelp og eventuelle spørsmål.
Bergen viser seg fra sitt beste i mai, også som kulturby, med Festspillene som et av høydepunktene. Vi håper at alle vil finne litt tid til de mange opplevelsene Bergen har å by på.

Hjertelig velkommen til Vårmøtet 2019!

 

Dana Cramariuc                                                       Øyvind Bleie            

Styreleder, Vestnorsk Cardiologisk Forening        Leder,  Norsk Cardiologisk Selskap

 

 

 

Organisasjonskomite:

Dana Cramariuc
Vernon Bonarjee
Vegard Skalstad Ellensen
Kjetil Halvorsen Løland
Patrycja Næsgaard
Tom Roar Omdal
Per K. Rønnevik
Margrethe Aase Schaufel
Peter Schuster
Elisabeth Skaar
Øyvind Bleie

PCO:

Bergen Kongress og Kultur AS
Torgallmenningen 1,
Bergen.
Telefon: 55 55 36 55
www.kongress.no